2011 års ungdomsledarstipendiater utsedda

Kategorier: Idrott
Taggar:

För 22;a året i rad delade idrottsnämnden ut stipendier för att uppmärksamma ungdomsledare inom föreningslivet i Stockholms stad. I år delades tretton stipendier ut, varav tre till handikappföreningar.

– Vi vill uppmärksamma omtyckta och betydelsefulla ledare som inspirerar och motiverar många barn och unga inom föreningslivet i Stockholm, deras insatser är otroligt viktiga, säger idrottsborgarrådet Regina Kevius (M).

Fakta

Det är tränare och ledare inom föreningslivet som har nominerat kandidater och idrottsnämnden har utsett vinnarna. Prissumman uppgår till 10,000 kronor per stipendiat, som delades ut vid en middag på Stockholms stadshus den 25;e oktober. Det är tretton personer som har tilldelats stipendier för Årets Ungdomsledare och i år har det inkommit 73 nomineringar.

Länken nedan leder till en lista där man finner namn på de som blev utsedda till årets ungdomsledare;

http://www.stockholm.se/KulturFritid/Foreningsliv1/Aktuellt/

Kommentarer är stängda