Nu invigs Annedal 2012 – en ny boutställning

Kategorier: Stadsbyggnad
Taggar: , , , , , , ,

Den 11-26 augusti är det dags för Stockholms nya boutställning. Ett tjugotal bostadsföretag presenterar tillsammans med Stockholm stad och Sundbyberg stad det nya området Annedal, vid Bällstaån. Invigningen äger rum kl 12 idag (torsdag 16 augusti).

Annedal är redan utbyggt till hälften med 1 300 nyinflyttade. Nu bjuds besökare och boende in till en boutställning i nybyggda och planerade hus, fyra parker och tillfälliga utställningsarenor. Precis som i tidigare boutställningar finns det i Annedal flera visningslägenheter. 24 olika bostäder demonstrerar nya lösningar och inspirerande inredningar. Visningslägenheterna speglar strömningar i arkitektur och inredning. De lyfter fram bostadsdrömmar och livsstilar i miljöer för vardag och fest.

Mer information om boutställningen och hur du hittar dit finns på annedal2012.se

Utställningsområdet i Annedal

Kommentarer är stängda