Vad jag gör nuförtiden?

Kategorier: Stadsbyggnad
Taggar: , , , , , , ,

Vad roligt att du är nyfiken på det!

Jag är sedan februari 2016 stadsbyggnads- och exploateringschef i Sundbybergs stad. Avdelningen består av 18 medarbetare och vi har ansvar för alla detaljplaneprocesser samt de stora stadsutvecklingsprojekten, vilket innebär att ha kontroll över ekonomi, juridik och att säkerställa kvaliteten i de nya stadsrummen. Arbetsuppgifterna omfattar exempelvis möten och förhandlingar med byggherrar och fastighetsägare som därefter leder fram till markanvisningar och exploateringsavtal.

Vi har många intressanta stadsutvecklingsprojekt som pågår just nu: Ursvik, Hallonbergen, Rissne, Enköpingsvägen samt förnyelsen av citykärnan genom nedgrävningen av järnvägen. Vill du vara med och utveckla Sundbyberg?

För er som är intresserade av mark så antog kommunfullmäktige i våras riktlinjer för markanvisningar.

För dig som vill arbeta hos oss, så söker vi en: Nyutexaminerad mark- och exploateringsingenjör i Sundbybergs stad.

Jag är med andra ord återigen opolitisk kommunal tjänsteman. Det var jag senast mellan åren 2008-2010 då jag var planeringschef i Danderyds kommun. Jag trivs mycket bra och har numera en hel del fritid ;)

Vill du komma i kontakt med mig?

Frågor som rör stadsutvecklingen i Sundbybergs stad: regina.kevius@sundbyberg.se och 08-706 67 29

Frågor om att hålla tal, skriva en krönika eller vara med i en opolitisk diskussion: regina.kevius@outlook.com

Kommentarer är stängda